Στο μικροφωνο

Τίτλος

Παραγωγος

Ζωντανα Τωρα

Courtside

18:00 20:00

Ζωντανα Τωρα

Courtside

18:00 20:00

Επομενη εκπομπη

Courtside

18:00 20:00

Background

Πρόγραμμα Δευτέρας: Courtside & πρεμιέρα για τον Νίκο Μποζιονέλο

Δημοσιευθηκε απο στις 19/02/2024

Δύο εκπομπές περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του paoradio.gr με την εκπομπή Courtside να βγαίνει στον αέρα στις 18:00 και για 2 ώρες, ενώ τη σκυτάλη παίρνει στις 23:00 η εκπομπή O ήλιος ο πράσινος που ντεμπουτάρει στο πρόγραμμα του σταθμού.

Ποιό είναι το Courtside; Είναι το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό σόου με τον Παναγιώτη Γαλάνη που αναστατώνει τον κόσμο του μπάσκετ κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00!

Εδώ, συνδυάζουμε το πάθος μας για τον Παναθηναϊκό με τις πιο συναρπαστικές ειδήσεις, αναλύσεις, και συζητήσεις για τον κόσμο του μπάσκετ και της Euroleague.

Κάθε εβδομάδα, θα εξερευνούμε τα τελευταία νέα της ομάδας, θα αναλύουμε τις εμφανίσεις, και θα μοιραστούμε εκ του σύνεγγυς τα πάντα που κάνουν το μπάσκετ με τα πράσινα και όχι μόνο τόσο μοναδικό. Ανυπομονούμε να σας συντροφεύσουμε σε αυτό τον απίστευτο ταξιδιωτικό προορισμό, όπου ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπάσκετ ζει μέσα από το ραδιόφωνο.

Προετοιμαστείτε για πολύ πάθος, συναρπαστική συζήτηση και την αυθεντική μπασκετική ατμόσφαιρα που μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει. Είστε έτοιμοι για το “Courtside”? Συντονιστείτε και απολαύστε το ταξίδι!

Όσον αφορά τον ήλιο τον πράσινο, έρχεται δυναμικά ο Νίκος Μποζιονέλος με το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του, αποκλειστικά στο paoradio.gr κάθε Δευτέρα στις 23:00.

Σταράτες, σοσιαλιστικές και καραπαναθηναϊκές κουβέντες. Τον ακούτε κάθε Δευτέρα στις 23:00 και παρεμβαίνετε μαζί του με μηνύματα και σχόλια από το chat και τα social media. Σταράτες, σοσιαλιστικές, παναθηναϊκές κουβέντες, αιχμηρά σχόλια, τοποθετήσεις με επιχειρήματα και απόψεις που δεν χαϊδεύουν αυτιά. Διότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μάθει να μην τρώει… σανό. Από τον Βοτανικό έως τον εξάστερο, ο Νίκος Μποζιονέλος σχολιάζει τους αγώνες, προαναγγέλλει τους επόμενους και στέκεται σε εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.


Σχολια

Γραψε το σχολιο σου

Το email σου δεν θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά τα πεδία με *