Στο μικροφωνο

Τίτλος

Παραγωγος

Ζωντανα Τωρα

PAORadio

12:00 13:03

Ζωντανα Τωρα

PAORadio

12:00 13:03

Επομενη εκπομπη

PAORadio

12:00 13:03

Background

Ραδιοπουλος Στελιος


Ραδιοπουλος Στελιος shows

Γεννήθηκα στη Δράμα λίγο πριν την ιστορική αλλαγή της διοίκησης του συλλόγου από τον Απόστολο Νικολαΐδη στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο πατέρας μου στρατιωτικός με γύρισε σε όλη την Ελλάδα, αναφέροντας μου συνεχώς, ότι το καιρό της σχολής έμενε σε ένα μικρό σπίτι πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου. Σε πολύ τρυφερή ηλικία μαγεύτηκα με τους Σαραβάκο, Ρότσα και Ζάετς, παρακολουθώντας στην ΕΡΤ τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, ενώ λάτρεψα την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Η εφηβεία με βρήκε οργανωμένο στο σύνδεσμο της ομάδας στο Διδυμότειχο και εκεί άρχισαν τα πρώτα ταξίδια στην Ελλάδα. 

Οι σπουδές μου στη Γερμανία συνέπεσαν με τις φοβερές πορείες από το 1997 και έπειτα, όπου βρέθηκα για χάρη του Παναθηναϊκού σε όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά του ματς για έξι χρόνια.. Από τη Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Βαρκελώνη και από το Μιλάνο μέχρι το Τρόντχάιμ. 

Πλέον έχω επαναπατριστεί, μένω στη Καβάλα και έχω μια όμορφη οικογένεια με τρεις γυναίκες μεν στο σπίτι, αλλά φουλ πράσινες. Τα χρόνια πέρασαν αλλά η αγάπη για το σύλλογο παραμένει αναλλοίωτη.